Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Bever? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. We maken al meer dan 25 jaar met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking en van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw Beverse woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Bever

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in Bever er moet uitzien. Breng vooral je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar jouw afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Je kan er zeker van zijn dat onze specialisten staan te popelen om jou te verbazen met hun suggesties. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in Bever, als je droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! dressing bruin

Handige tips voor een functionele dressing

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast voldoende ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een T-shirt of een hemd geen diepe kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter te benutten van jouw droomdressing in Bever.

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Bever, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. DM-Line zet daarom alles op alles om steeds met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing. dressing eiland koppel

Jouw dressing op maat in Bever

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is ten minste even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets unieks te maken. Samen zorgen we ervoor dat de dressingkast perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Bever. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? We laten jou hierover beslissen. Ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden worden door jou bepaald. Voor een juiste prijs voor jouw dressing, maak je online een afspraak.

Jouw dressing is ongetwijfeld één van de belangrijkste functionele ruimtes in je huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Bever te verwezenlijken.