Droom je van een stijlvolle dressing die voldoet aan jouw behoeften én ook volledig past bij je woning in Beert? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. maatkasten en tv-meubels maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Beert staat. Er staat je nog maar een ding te doen daarna: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Beert

Een dressingkast in je huis in Beert moet mooi blijven én lang meegaan wanneer je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing volledig overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit. dressingkast eiland wit

We werken samen aan jouw droomdressing in Beert

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Beert er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboard en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in Beert, als je droomdressing klaar is. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Een dressing op maat in Beert

Een dressing is iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom wil DM-Line van elke kast iets unieks maken. We zorgen er samen voor dat de dressingkast volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Beert. Jij wijzigt de indeling volgens jouw behoeften. Zijn veel legplanken en lades noodzakelijk? Of creëer je liever ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak op onze website een afspraak voor de juiste prijs van jouw dressingkast. dressingkast wit open deur

Tips voor een functionele dressing in Beert

Voor een functionele dressing heb je eindeloze mogelijkheden. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan de volgende adviezen. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat, krijg je geen benauwd gevoel. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die beschikbaar is. Voor een T-shirt of hemden heb je bijvoorbeeld geen diepe kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te benutten van jouw dressing in Beert.

Een dressing is bij je thuis ongetwijfeld hét functionele pronkstuk. Bij jouw kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar en helpen je jouw ultieme dressing in Beert te realiseren.