Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in Batsheers? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten en tv-meubels te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is geslaagd wanneer de dressing effectief in jouw woning in Batsheers staat. Jij hoeft daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Batsheers

Een dressing is best persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Batsheers. Jij verandert de inrichting volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of krijgen kleerhangers toch wat meer ruimte? De keuze is volledig aan jou. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressing maak je bij ons een afspraak. open dressing eiland wit

Tips voor een praktische dressing in Batsheers

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet, schuif- of draaideuren. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende adviezen. Zorg er alvast voor dat je genoeg ruimte voorziet. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw droomdressing in Batsheers te benutten.

Dressing met kwaliteit in Batsheers

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Batsheers, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Jouw dressing laat je geheel overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit. open dressing schuin dak

We werken samen aan jouw droomdressing in Batsheers

Je hebt misschien al een idee van hoe je dressing in Batsheers er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch nog geen goed zicht op welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Nadat we jouw droomdressing afgewerkt hebben, plaatsen onze montageteams nauwgezet alle kastonderdelen bij je thuis in Batsheers. De laatste stap is voor jou: vullen maar!

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze website of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in Batsheers te verwezenlijken.