Droom je van een dressing die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning in Bachte-Maria-Leerne? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Dressings maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot plaatsing en van concept tot afwerking. We zijn pas tevreden als de dressing effectief in jouw woning staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in Bachte-Maria-Leerne

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Bachte-Maria-Leerne er moet uitzien. Breng gerust je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Onze vakmannen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Bachte-Maria-Leerne wanneer jouw droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar! dressing bruin

Tips voor een functionele dressing in Bachte-Maria-Leerne

Je kan kiezen uit ontelbare mogelijkheden voor een functionele dressing. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je geen benauwd gevoel. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt nog wat extra opbergruimte én je kan je kleren erop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw dressing wordt benut.

Jouw dressing op maat in Bachte-Maria-Leerne

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? Daarom zet DM-Line zich in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Bachte-Maria-Leerne. De indeling pas je aan volgens jouw behoeften. Graag veel legplanken en lades? Of krijgen kledinghangers toch wat meer ruimte? De beslissing ligt volledig bij jou. Je bepaalt ook zelf de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak op onze website. dressingkast wit open deur

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Bachte-Maria-Leerne, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij jouw op maat gemaakte kast hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Bachte-Maria-Leerne te verwezenlijken.