Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in de Antwerpse Kempen? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van concept tot afwerking. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in de Antwerpse Kempen staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een functionele dressing in de Antwerpse Kempen

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Extra ruimte voor schoenen of niet, draai- of schuifdeuren, een open of gesloten dressing. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou om die reden een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd wanneer je outfits past of met twee in de dressing staat. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga ten slotte wijselijk om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld voor een hemd of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze experten helpen je elke centimeter van jouw dressing in de Antwerpse Kempen te gebruiken. dressingkast eiland wit

Een dressing op maat in de Antwerpse Kempen

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is ten minste even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? Daarom is het doel van DM-Line om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in de Antwerpse Kempen. De inrichting pas je aan volgens jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of voorzie je liever meer ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we volledig aan jou over. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak op onze site.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in de Antwerpse Kempen moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line kiest er juist daarom voor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing helemaal te laten overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat de kast doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Zo kan jij nog lang genieten van jouw dressing. open dressing schuin dak

Samen werken we aan jouw droomdressing in de Antwerpse Kempen

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in de Antwerpse Kempen er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van suggesties hebben. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in de Antwerpse Kempen nadat je droomdressing is afgewerkt. Dan is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is in jouw huis hét functionele paradepaardje. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak online een afspraak. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in de Antwerpse Kempen te verwezenlijken.