Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die volledig past bij je woning in de Antwerpse Kempen? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Het is al meer dan 25 jaar onze passie om maatkasten te maken op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot plaatsing, van ontwerp tot afwerking. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in de Antwerpse Kempen staat. Er staat je daarna nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Samen werken we aan jouw droomdressing in de Antwerpse Kempen

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in de Antwerpse Kempen er moet uitzien. Aarzel niet en breng je Pinterestfoto’s of moodboards mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën om te vormen tot een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experts staan te popelen om jou te verbazen met hun ontwerpen. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als de plannen naar wens zijn, gaan onze vakmensen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden netjes geplaatst door onze montageteams bij je thuis in de Antwerpse Kempen wanneer jouw droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar! dressingkast eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in de Antwerpse Kempen moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line kiest er juist om die reden voor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Zo kan jij nog lang genieten van onze kwaliteit.

Jouw dressing op maat in de Antwerpse Kempen

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets origineels te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in de Antwerpse Kempen. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Wil je veel legplanken en schuiven? Of toch liever meer ruimte voor kleerhangers? De keuze is geheel aan jou. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak. dressing eiland koppel

Tips voor een functionele dressing in de Antwerpse Kempen

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden eindeloos. Een open of gesloten dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor een hemd of een T-shirt. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing in de Antwerpse Kempen te gebruiken.

Een dressing is hét functionele pronkstuk van jouw huis. Bij een dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij maken een prijsbepaling op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Bezoek hiervoor één van onze showrooms of maak een afspraak op onze website. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in de Antwerpse Kempen te realiseren.