Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing geheel afgestemd op jouw woning in de Antwerpse Kempen? Dan laat DM-Line die droom in vervulling gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van concept tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in de Antwerpse Kempen staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in de Antwerpse Kempen

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in de Antwerpse Kempen, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden is het mogelijk je dressing volledig te laten overeenstemmen met jouw wensen. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

dressing bruin

Een dressing op jouw maat in de Antwerpse Kempen

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de dingen die je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We bedenken samen een dressingkast die volkomen overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in de Antwerpse Kempen. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en schuiven? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? Het is geheel jouw keuze. Ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen worden door jou bepaald. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Handige tips voor een functionele dressing

De mogelijkheden voor een functionele dressing zijn oneindig. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Hou daarom rekening met een paar van de volgende adviezen. Voorzie alvast genoeg ruimte. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Een eiland in de dressing is ook zeker de moeite waard om te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Spring tot slot verstandig om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter van jouw dressing in de Antwerpse Kempen te benutten.

dressing eiland koppel

We werken samen aan jouw droomdressing in de Antwerpse Kempen

Je weet misschien al ongeveer hoe je dressing in de Antwerpse Kempen er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboards of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben: van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Onze montageteams plaatsen netjes alle kastonderdelen bij je thuis in de Antwerpse Kempen als jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar!

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, berekenen wij de correcte prijs. Maak hiervoor een afspraak online of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om je te helpen jouw ultieme dressing in de Antwerpse Kempen te verwezenlijken.