Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die helemaal past bij je woning in Antwerpen-Mechelen? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. We maken al meer dan 25 jaar met passie maatkasten op maat van ieder soort ruimte. Van opmeting tot afwerking en van concept tot plaatsing. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Antwerpen-Mechelen staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

We werken samen aan jouw droomdressing in Antwerpen-Mechelen

Misschien weet je al ongeveer hoe jouw dressing in Antwerpen-Mechelen er moet uitzien. Aarzel niet en breng je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar je afspraak. We verenigen samen jouw ideeën in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Wees maar zeker dat onze experten tal van ontwerpen hebben. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goedkeurt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Antwerpen-Mechelen wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het jouw beurt: vullen maar! dressing bruin

Een dressing op jouw maat in Antwerpen-Mechelen

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, toch? DM-Line streeft er om die reden naar om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Antwerpen-Mechelen. Jij wijzigt de indeling naargelang jouw behoeften. Nood aan veel legplanken en lades? Of creëer je liever ruimte voor kleerhangers? De beslissing ligt helemaal bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak op onze site.

Tips voor een functionele dressing in Antwerpen-Mechelen

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Een gesloten of een open dressing, draai- of schuifdeuren, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou om die reden rekening met een paar van de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Trouwens, het is ook zeker de moeite waard om een eiland in de dressing te overwegen. Daarop kan je je kleren vouwen én je hebt nog wat extra opbergruimte. Spring tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Je hebt bijvoorbeeld voor hemden of een T-shirt geen diepe kast nodig. Onze specialisten zorgen ervoor dat elke centimeter van jouw droomdressing in Antwerpen-Mechelen wordt benut. dressing eiland koppel

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Antwerpen-Mechelen, wil je dat die mooi blijft én lang meegaat. Daarom zet DM-Line alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw dressing verdient alleen het beste. Je laat jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw wensen door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze website een afspraak. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Antwerpen-Mechelen te verwezenlijken.