Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Antwerpen-Mechelen? DM-Line kan die droom in vervulling laten gaan. Maatkasten maken op maat van ieder soort ruimte, dat is al meer dan 25 jaar onze passie. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. We begeleiden je in elke stap van het proces, tot de dressing effectief in jouw woning in Antwerpen-Mechelen staat. Er rest je daarna nog maar een ding: genieten van ons vakmanschap.

Dressing met kwaliteit in Antwerpen-Mechelen

Wanneer je investeert in een dressingkast voor je huis in Antwerpen-Mechelen, wil je dat die lang meegaat én mooi blijft. Juist om die reden kiest DM-Line ervoor om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing geheel overeenkomen met jouw wensen. We willen ervoor zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Daarom gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit. open dressing eiland wit

Samen naar een droomdressing

Misschien heb je zelf al een idee van hoe jouw dressing in Antwerpen-Mechelen er moet uitzien. Twijfel niet en breng je moodboards en Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je uit wil met jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten klaar staan om je te verbazen met hun designs. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams nauwgezet geplaatst bij je thuis in Antwerpen-Mechelen, wanneer je droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Tips voor een functionele dressing in Antwerpen-Mechelen

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Draai- of schuifdeuren, een gesloten of een open dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Hou dan een paar van de volgende adviezen in het achterhoofd. Zorg alvast voor voldoende ruimte. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Ga ten slotte verstandig om met de beschikbare ruimte. Je hebt bijvoorbeeld geen diepe kast nodig voor hemden of een T-shirt. Onze experts zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw dressing in Antwerpen-Mechelen. dressingkast wit open deur

Een dressing op maat in Antwerpen-Mechelen

Een dressing, da’s iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als wat je erin opbergt, nietwaar? DM-Line streeft er daarom naar om van elke kast iets unieks te maken. Samen bedenken we een dressingkast die volkomen aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Antwerpen-Mechelen. Jij past de inrichting aan naar jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of toch liever meer ruimte voor kledinghangers? We laten die keuze volledig aan jou over. Je bepaalt ook de materialen en afwerkingsmogelijkheden. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Een dressing is in jouw huis hét functionele pronkstuk. Bij een kast op maat hoort dan ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt verteld, maken wij een prijsbepaling op. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak op onze website een afspraak. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Antwerpen-Mechelen te verwezenlijken.