Droom je van een praktische, gepersonaliseerde dressing die ook nog eens past bij je woning in Aarschot? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie dressings op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is af als de dressing effectief in jouw Aarschotse woning staat. Daarna staat je nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Een dressing op jouw maat in Aarschot

Een dressing, da’s persoonlijk. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets unieks te maken. Samen ontwerpen we een dressingkast die perfect aansluit bij de persoonlijke stijl van je woning in Aarschot. Jij past de inrichting aan naargelang jouw behoeften. Moet jouw dressing veel legplanken en lades hebben? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? Die keuze laten we helemaal aan jou over. Ook de afwerkingsmogelijkheden en de materialen bepaal je zelf. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing. dressing bruin

Tips voor een praktische dressing in Aarschot

Je hebt eindeloze mogelijkheden voor een functionele dressing. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms gewoon niet waar je beginnen moet. Hou dan een paar van de volgende tips in het achterhoofd. Plan alvast voldoende ruimte in. Zo krijg je geen benauwd gevoel als je outfits past of met twee in de dressing staat. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experten zorgen ervoor dat elke centimeter wordt benut in jouw Aarschotse dressing.

We werken samen aan jouw droomdressing in Aarschot

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Aarschot er moet uitzien. Breng gerust je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar de afspraak. Samen proberen we jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Heb je toch niet echt inspiratie voor jouw dressing? Wees maar zeker dat onze experten tal van designs hebben. Nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben, stellen ze een eerste 3D-voorstelling op van je kast. Onze vakmensen gaan aan de slag in het atelier als de plannen naar wens zijn. Alle kastonderdelen worden zorgvuldig geplaatst door onze montageteams bij je thuis in Aarschot wanneer jouw droomdressing klaar is. En dan is het eindelijk aan jou: vullen maar! dressingkast wit open deur

Kasten met kwaliteit

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Aarschot, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd met de beste materialen te werken, zoals duurzaam plaatmateriaal. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw dressing. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw dressing geheel overeenstemmen met jouw voorkeuren. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen, om ervoor te zorgen dat jouw dressing doorheen de jaren zijn klasse behoudt. Jij kan zo nog lang genieten van jouw dressing.

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw dressing op maat hoort dan ook een offerte op maat. Wij stellen een correcte prijs op nadat jij ons jouw wensen vertelt. Kom hiervoor langs in één van onze showrooms of maak een afspraak op onze site. Onze interieurarchitecten staan voor je klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Aarschot te realiseren.