Droom je van een functionele, gepersonaliseerde dressing volledig afgestemd op jouw woning in Aalbeke? Dan maakt DM-Line van die droom realiteit. Al meer dan 25 jaar maken we met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte. Van ontwerp tot afwerking, van opmeting tot plaatsing. We begeleiden je tot de dressing effectief in jouw woning in Aalbeke staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Tips voor een praktische dressing in Aalbeke

Voor een functionele dressing zijn de mogelijkheden oneindig. Schuif- of draaideuren, een open of gesloten dressing, extra ruimte voor schoenen of niet. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk daarom aan de volgende tips. Plan alvast genoeg ruimte in. Zo krijg je het niet benauwd als je met twee in de dressing staat of outfits past. Het is trouwens ook de moeite waard om een eiland in de kast te overwegen. Je kan daarop je kleren vouwen én je hebt meteen nog extra opbergruimte. Ga tot slot wijselijk om met de ruimte die je ter beschikking hebt. Voor hemden of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze experts helpen je elke centimeter van jouw dressing in Aalbeke te gebruiken. open dressing eiland wit

Kwaliteit van de bovenste plank

Wanneer je investeert in een dressingkast in je huis in Aalbeke, moet die mooi blijven én lang meegaan. DM-Line zet om die reden alles op alles om steeds te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg uiteraard. Door de vele afwerkingsmogelijkheden en materialen laat je jouw dressing helemaal overeenstemmen met jouw wensen. Onze voorkeur gaat uit naar tijdloze materialen. Daarmee zorgen we ervoor dat jouw dressing doorheen de jaren ook stijlvol blijft. Jij geniet zo nog lang van onze kwaliteit.

Samen naar een droomdressing

Misschien weet je zelf al min of meer hoe je dressing in Aalbeke er moet uitzien. Breng gerust je moodboard of Pinterestfoto’s mee naar de afspraak. Samen vormen we jouw ideeën om tot een prachtige dressing. Toch nog geen goed zicht op welke richting je uit wil met je dressing? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experten boordevol designs zitten. Je krijgt een eerste 3D-voorstelling te zien van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als je de plannen goed vindt, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Aalbeke, wanneer je droomdressing klaar is. Dan is het aan jou: vullen maar! dressing eiland koppel

Een dressing op maat in Aalbeke

Een dressing is voor velen iets persoonlijks. De kast is op z’n minst even belangrijk als de spullen die je erin opbergt, nietwaar? DM-Line wil daarom van elke kast iets origineels maken. Samen bedenken we een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Aalbeke. Jij verandert de indeling volgens jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of liever wat meer ruimte voor kledinghangers? Het is volledig jouw keuze. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Maak een afspraak bij ons voor een juiste prijs voor jouw dressing.

Een dressing is één van de belangrijkste functionele ruimtes van je huis. Bij een dressing die we op maat maken, hoort ook een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen vertelt, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak op onze site of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om samen jouw ultieme dressing in Aalbeke te verwezenlijken.