Droom je van een eigen, functionele dressing die geheel past bij je woning in Aaigem? Dan kan DM-Line die droom in vervulling laten gaan. We maken met passie maatkasten en tv-meubels op maat van ieder soort ruimte, en dat al meer dan 25 jaar. Van opmeting tot afwerking, van ontwerp tot plaatsing. Ons werk is geslaagd als de dressing effectief in jouw woning in Aaigem staat. Daarna rest je enkel nog een ding: genieten van ons vakmanschap.

Kwaliteit van de bovenste plank

Een dressingkast in je huis in Aaigem moet lang meegaan én mooi blijven als je erin investeert. DM-Line zet daarom alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Voor jouw dressing is alleen het beste goed genoeg. Jouw dressing laat je volledig overeenkomen met je wensen door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden. Om ervoor te zorgen dat onze dressing kasten doorheen de jaren hun klasse behouden, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Onze kwaliteit gaat zo nog jarenlang mee.

dressingkast eiland wit

Tips voor een functionele dressing in Aaigem

Je kan voor een functionele dressing kiezen uit ontelbare mogelijkheden. Schuif- of draaideuren, extra ruimte voor schoenen of niet, een open of gesloten dressing. Je weet soms echt niet waar je moet beginnen. Denk om die reden aan een paar van de volgende tips. Zorg alvast voor genoeg ruimte. Wanneer je met twee in de dressing staat of outfits past, krijg je het zo niet benauwd. Het is trouwens ook zeker de moeite waard om een eiland te overwegen. Je hebt meteen nog extra opbergruimte én je kan je kleren daarop vouwen. Spring tot slot verstandig om met de beschikbare ruimte. Voor een hemd of een T-shirt heb je bijvoorbeeld geen diepte kast nodig. Onze specialisten helpen je elke centimeter te gebruiken van jouw dressing in Aaigem.

Een dressing op maat in Aaigem

Een dressing is best persoonlijk. De kast is minstens even belangrijk als wat je erin opbergt, toch? DM-Line zet zich daarom in om van elke kast iets uitzonderlijks te maken. We ontwerpen samen een dressingkast die perfect overeenstemt met de persoonlijke stijl van je woning in Aaigem. Jij verandert de indeling naargelang jouw behoeften. Legplanken en schuiven zijn een must? Of hou je liever ruimte over voor kledinghangers? De keuze ligt geheel bij jou. Je bepaalt ook de afwerkingsmogelijkheden en materialen. Voor de juiste prijs van jouw dressingkast, maak je bij ons een afspraak.

dressingkast wit open deur

Samen werken we aan jouw droomdressing in Aaigem

Je hebt misschien zelf al een idee van hoe jouw dressing in Aaigem er moet uitzien. Breng vooral je Pinterestfoto’s of moodboard mee naar je afspraak. We proberen samen jouw ideeën te verenigen in een prachtige dressing. Weet je toch niet goed welke richting je met jouw dressing uit wil? Je kan er zeker van zijn dat de hoofden van onze experts boordevol ontwerpen zitten, van een discrete, kleine dressing tot een heuse inloopdressing. Ze maken een eerste 3D-voorstelling van je kast nadat ze jouw ideeën verwerkt hebben. Als alles naar wens is, gaan onze vakmannen aan de slag in het atelier. Alle kastonderdelen worden door onze montageteams netjes geplaatst bij je thuis in Aaigem, als je droomdressing klaar is. En daarna is het aan jou: vullen maar!

Een dressing is hét functionele paradepaardje van jouw huis. Bij jouw op maat gemaakte dressing hoort dan ook een offerte op maat. Wij berekenen de correcte prijs nadat jij ons jouw wensen vertelt. Maak hiervoor een afspraak op onze site of kom langs in één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten staan klaar om je te helpen jouw ultieme dressing in Aaigem te verwezenlijken.