Ladeblok In Open Dressing 3 (large)

Dressing op maat: waarvan droom jij?

Een dressing valt niet meer weg te denken in je woning. Alles in een dressing krijgt netjes zijn plaats: hemden, broeken, T-shirts,… In één oogopslag krijg je je volledige garderobe in het vizier.

Een dressing vormt het paradepaardje van je slaapkamer. Slechts één keer in je leven investeer je in een inloopkast. Een dressing op maat moet jou en je garderobe dan ook als gegoten zitten.

Onze interieurspecialisten vertalen al jouw dromen in een uitgerijpt ontwerp. Bij onze unieke dressingkasten op maat gebruiken we maximaal de beschikbare ruimte. Bovendien mag je rekenen op een gepersonaliseerde en logische indeling.

Hou je van modern, landelijk of eerder tijdloos? Qua stijl mag je zeker zijn van een inbouwkast op maat die volledig aansluit bij je dromen en de bestaande interieurinrichting van je woning.  

Dressing Onder Afschuining

Dressings van superieure kwaliteit

Heb jij oog voor detail en kwaliteit? Perfect, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vinden namelijk dat alleen het beste goed genoeg is voor jou. Onze dressings en inloopkasten worden vakkundig vervaardigd in België. De opmeting en plaatsing gebeurt met oog voor detail door een technisch team. Je geniet dan ook van tien jaar garantie op onze dressings en inloopkasten.

Dankzij onze expertise en knowhow geniet jij jarenlang genieten van een dressing van superieure kwaliteit. We werken uitsluitend met de beste kwaliteitsmaterialen. Op alle vlakken gaan we dan ook een stapje verder zodat je op beide oren kan slapen.

Probleemloos openen en sluiten

Voor de scharnieren en de ladegeleiders kiezen we uitsluitend voor BLUM, hét Europese kwaliteitsmerk bij uitstek. Alle ladegeleiders hebben standaard een ingebouwde demping. Draaideuren krijgen een ingebouwde, eenvoudig instelbare rem.

Sterk en stevig

Ons plaatmateriaal voor de binnenkasten bevat 92% oersterk eikenhout. Met 25 mm dikte zijn onze legvlakken veel dikker en steviger dan gebruikelijk. Onze extra dikke rugwanden van maar liefst 8 mm zitten volledig geklemd voor extra stevigheid aan de achterzijde van je dressing.

Hoogstaande afwerking

Ook de onzichtbare delen van de kasten worden rondom afgewerkt. Je ziet dus geen ‘bloot hout’.  

Koppel bij verkoop

Van eerste ontwerp tot kant-en-klare dressing

Een inloopkast of dressing op maat die perfect voldoet aan jouw verwachtingen, is het eindresultaat van geolied teamwork.

Alles vertrekt bij een sterk en uiterst functioneel ontwerp dat samen met jou vorm krijgt. We verzamelen daarvoor de nodige info, gaande van afmetingen en de gewenste stijl en indeling. Dit ontwerp vullen we aan met een aantal praktische accessoires die het gebruiksgemak van je dressing sterk verhogen: schoenenrek, dassenhouder, broekenhouder, riemhouder, garderobelift,…

DM-Line brengt jouw dressing op maat in de realiteit. Van de ontvangst in de showroom tot de plaatsing en afwerking, alles gebeurt volgens de regels van de kunst.

Laat je inspireren voor je dressing op maat

Sluiten

Titel

Spreekt dit ontwerp je aan?

Vraag je offerte aan


(*) Verplicht veld

Droom je al van een dressing op maat?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Gratis offerte