Een computerkast die zowel voldoet aan je kwaliteitsverwachtingen als past binnen je budget, je vindt zeker je gading bij DM-Line.  

Home office

Geen standaardmodules voor je computerkast

Het verschil met de meeste computerkasten die je vindt is dat je met een computerkast van DM-Line ook kiest voor maatwerk à la carte. Wij geloven niet in standaardmodules en bieden dan ook de vrijheid om te spelen met indelingen, stijl en afmetingen.

Wens je een computerkast waarbij een uittrekbaar legvlak dient als werkblad of zou je graag enkele lades laten inbouwen? Zoek je een oplossing waarbij je met schuifdeuren een wand creëert die eenvoudig openschuift zodat je je computerkast binnen handbereik hebt? Of had je eerder een computerkast in gedachten die lijkt op te gaan in het interieur? Werkelijk alles kan!

10 jaar garantie voor al onze computerkasten op maat

Met een computerkast op maat van DM-Line maak je een prima keuze. Wij zijn een Belgische fabrikant die zich onderscheidt door hoogwaardige materialen en een vakkundige fabricage. We zorgen tevens voor de deskundige opmeting en plaatsing. Je kan ook beroep doen op een van onze streng geselecteerde lokale partnerbedrijven voor de op maat gemaakte computerkasten. Hierdoor geven we je graag tien jaar kwaliteitsgarantie.

Koppel bij verkoop afsluiten

Wens je een computerkast op maat te laten maken?

Vraag een offerte aan. Het is vrijblijvend.

Vraag je offerte aan