Kom langs en laat je inspireren

Ben je recent verhuisd en nog op zoek naar een tv-meubel of boekenkast om het geheel helemaal af te maken? Of wil je jouw woning een frisse look geven met een dressing of bureau op maat? Dan is een maatkast misschien wel iets voor jou. Zo krijgen al jouw spullen hun eigen plekje en wordt opbergen een plezier! Ben je op zoek naar inspiratie of wil je jouw plannen vrijblijvend bespreken met onze interieurexperts? Kom dan zeker naar onze interieurdagen in het weekend van 5 en 12 oktober 2020. Onze showrooms in Antwerpen, Hoeilaart, Knokke-Heist, Leuven, Temse en Waregem zijn open op zaterdag (10u-17u) en zondag (14u-17u).

Waarom kiezen voor maatkasten?

Materiaal, kleur en indeling kies je zelf. Wil je de maatkasten naadloos laten opgaan in jouw interieur of net zorgen voor een stijlvolle eyecatcher? Aan jou de keuze. Daarnaast benut je met een kast op maat de oppervlakte van jouw ruimte optimaal. Zo krijg je een zee aan opbergruimte en geniet je nog meer van jouw interieur.

Ben je nog op zoek naar ideeën voor jouw woonkamer, slaapkamer, berging of dressing? Laat je dan inspireren door onze projecten.

Wat je niet mag missen

Je hebt een bepaalde ruimte. Je wil daarin een bepaalde kast. Zover ben je al. Maar hoe pak je het nu aan? Kom tijdens onze interieurdagen langs en bespreek uw plannen volledig vrijblijvend met onze interieurexperten. Zij staan het hele weekend voor jou klaar om je te begeleiden in jouw plannen.

Tijdens onze interieurdagen geniet je van extra voordelige voorwaarden. Genoeg redenen dus om langs te komen.

Slaapkamerkast onder schuin dak
Placard de chambre à coucher sous un toit mansardé

Wat je niet mag missen

Je hebt een bepaalde ruimte. Je wil daarin een bepaalde kast. Zover ben je al. Maar hoe pak je het nu aan? Kom tijdens onze interieurdagen langs en bespreek jouw plannen volledig vrijblijvend met onze interieurexperten. Zij staan het hele weekend voor je klaar om je te begeleiden in jouw plannen.

Bent je klaar om de knoop door te hakken? Dan geniet je tijdens onze interieurdagen ook nog eens van extra voordelige voorwaarden. Genoeg redenen dus om langs te komen en je te laten inspireren.

Vind hieronder jouw dichtstbijzijnde showroom