Zwevend tv-meubel

Voor deze klant realiseerden we een zwevend tv-meubel in de leefruimte.

Door voor een zwevend tv-meubel te kiezen, kreeg de klant er extra opbergruimte bij, zonder aan ruimtegevoel te moeten inboeten. Het strakke tv-meubel werd afgewerkt met draaideuren met greeploos tip-on systeem.

De klant koos voor een witte poederlak uitvoering: extra duurzaam, slijtvast en een naadloze uitvoering voor een luxueuze look.

Tv-kasten op úw maat

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in het maken van tv-kasten op maat van jouw woning. En dat doen we nog steeds met passie en liefde voor het vak. Van een kastenwand in de slaapkamer met ruimte voor je televisie tot een op maat gemaakt tv-meubel of inbouwkasten in de woonkamer. Bij DM-Line helpen we je met de tv-kasten waar je al zo lang van droomt. Daarbij schenken we aandacht aan duurzaamheid en creativiteit. Zo krijg jij een uniek meubel dat jaren meekan en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je graag een zwevend tv-meubel? Of heb je een specifieke indeling voor ogen? Onze interieuradviseurs staan klaar om jou verder te helpen. Het resultaat is steeds een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Ook in jouw woning?

Wil je graag ook een zwevend tv-meubel aanschaffen voor jouw interieur? Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via de site. Onze interieuradviseurs helpen je graag om jouw interieurdromen te realiseren. Twijfel niet en laat van je horen!