Zwevend tv-meubel met kolomkast

Voor dit zwevende tv-meubel met kolomkast stelden we een combinatie van wit en houtdecor voor. De vierkante ‘cubes’ met wisselende afmetingen zorgen voor een speels effect. Ideaal om kunst, boeken en plantjes uit te stallen of om jouw favoriete foto’s in de kijker te zetten.

In het onderste hangmeubel zorgden we met het gebruik van valdeuren en lades met lade-indelingen ervoor dat zoveel mogelijk opbergruimte benut kan worden. Door voor deuren met push-to-open systeem te werken oogt het geheel luchtig en modern.

Voordelen zwevende tv-meubel

Voor wie maar een beperkte ruimte ter beschikking heeft, of het graag luchtig wil houden in de living, is een zwevend tv-meubel op maat de perfecte oplossing. Door voor een zwevend meubel te kiezen, oogt de ruimte groter dan wanneer je met een kamershoge maatkast van vloer tot plafond werkt. Zo wordt jouw beschikbare ruimte efficiënt benut. Je kiest trouwens ook helemaal zelf op welke hoogte je de kast laat hangen. Ideaal dus om de ergonomische kant mee in kaart te brengen. Zo passen we de ophanghoogte van jouw zwevend tv-meubel meteen aan aan jouw ideale kijkhoogte!

Voor elke woonstijl een maatkast

Bij DM-Line vinden we dat een zwevend tv-meubel tijdloos mag zijn, zodat je er nog jaren plezier aan beleeft. Maar daarom hoef je niet persé voor “saai” wit te gaan. Van warme, donkere kleuren tot blekere tinten of een houtdecor. Wij hebben voor elke woonstijl wat wils. Of je nu kiest voor een zwevend tv-meubel met scandinavische toetsen of eerder fan bent van een industriële woonstijl: qua materialen krijg je bij DM-Line een uitgebreide keuze. In onze showrooms tonen onze interieuradviseurs je met veel plezier alle opties die mogelijk zijn voor een tv-meubel op maat. Spring eens binnen of maak via onze website een afspraak. Liever eerst nog wat inspiratie opdoen? Blader dan zeker eens door onze realisaties.