Witte wandkast in eetkamer

De eigenaars van deze woning waren op zoek naar een stijlvolle opbergoplossing in de eetkamer. Om de eetkamer fris en licht te houden, stelden onze interieuradviseurs een witte opbergkast voor met enkele decoratieve elementen. Zo krijgen glazen en servies een plaatsje achter de gesloten deuren en creëren we een gezellige sfeer met de open legvlakken in houtstructuur.

Een wandkast voor elke ruimte

Niet alleen in de berging of de dressing kan het handig zijn om een wandkast te plaatsen. Ook in de eetkamer is een grote wandkast enorm praktisch. Je kan er je mooiste servies en glazen in opbergen of keukengerei in kwijt. Zo houdt je jouw eetkamer en keuken opgeruimd en haal je de rust in huis. Als je kiest voor een maatkast van DM-Line zijn echt alle opties mogelijk. Jij bent degene die bepaalt hoe jouw kastenwand eruit zal zien.  Ga je voor een moderne of landelijke look? Een open of gesloten kast? Zwart, houtstructuur of eerder een lichte kleur? Wij maken jouw droomkast zoals jij het zelf wilt. Laat je inspireren door onze realisaties!

Reken op onze expertise

Weet je zelf nog niet goed hoe je de wandkast in jouw eetkamer wil indelen? Met de hulp en service van onze interieuradviseurs bekijk je samen de mogelijkheden die jouw woning biedt. We doorlopen verschillende stappen en luisteren naar jouw wensen. Zo wordt ervoor gezorgd dat jouw kast op maat helemaal aansluit op jouw interieur. Bovendien ben je bij DM-Line zeker van de kwaliteit. Omdat we werken met duurzame en kwaliteitsvolle materialen, heb je na plaatsing 10 jaar garantie op jouw maatkast. Voel je het kriebelen om ook een praktische wandkast in jouw interieur te integreren? Maak nu je afspraak en kom langs in één van onze showrooms.