Witte maatkast met donker interieur

Een zwart-wit contrast in uw interieur. Het kan heel opvallend of net subtiel, zoals bij deze slaapkamerkast.

Hier combineerde we een donkere ‘Graphite’ binnenkast met mat witte draaideuren. De lades waarbij een opening dienst doet als handgreep werden voorzien van een automatisch remsysteem. Hierdoor sluiten ze met een zachte duw bijna vanzelf.

Praktische slaapkamerkast

Een slaapkamerkast komt het meest tot zijn recht wanneer je deze functioneel inricht. Het is daarom belangrijk om vooraf eerst goed na te denken over de indeling, de verlichting en de materialen die je voor jouw maatkast wenst. Wil je graag een compacte slaapkamerkast in jouw woning? Of ga je voor een ruim exemplaar voorzien van voldoende hangroedes, legplanken en lades? Onze interieuradviseurs weten jou de beste raad te geven als het gaat om een optimale indeling van jouw slaapkamerkast. Samen met jou overlopen zij wat je wenst op te bergen en hoe je dit beste aanpakt. Dankzij hun jarenlange ervaring en expertise mag jij op beide oren slapen dat jouw slaapkamerkast een pareltje wordt. Dat beloven we je!

Voor elke woonstijl

Bij DM-Line vinden we dat een slaapkamerkast tijdloos mag zijn, zodat je er nog jaren plezier aan beleeft. Maar daarom hoef je niet persé voor “saai” wit te gaan. Van warme, donkere kleuren tot blekere tinten of een houtdecor. Wij hebben voor elke woonstijl wat wils. Of je nu kiest voor een witte maatkast met een donker interieur of eerder fan bent van de zachte scandinavische stijl: qua materialen krijg je bij DM-Line een uitgebreide keuze. Onze interieuradviseurs gidsen je met veel plezier door alle opties in onze showrooms. Spring eens binnen of maak online een afspraak. Liever eerst nog wat inspiratie opdoen? Blader dan zeker eens door enkele van onze realisaties.