Witte kleerkast met nachthal

Je kent het probleem waarschijnlijk wel: te veel kleren en een te kleine kleerkast in de slaapkamer. De eigenaars van deze woning waren daarom op zoek naar een extra opbergoplossing om hun kledij in de nachthal te bewaren.

Om de nachthal open, licht en gezellig te houden, kozen ze voor een moderne opbergkast met enkele open legvlakken voor decoratie. De linkerzijde van de nachthal kreeg kamerhoge kasten met hangroedes voor het opbergen van hemden, blouses en jurken. Aan de rechterzijde plaatsen we lage kasten met lades voorzien van een innovatief geleidingssysteem voor het opbergen van T-shirts, ondergoed en broeken. De lades gaan met een lichte druk open en sluiten zacht met een dempingssysteem.

Waarom kiezen voor DM-Line?

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een praktische dressing in de nachthal tot ruime boekenkasten en bureaukasten voor jouw home office. DM-Line maakt de op maat gemaakte kasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan kwaliteit en duurzaamheid. Jouw maatkast wordt een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een goede maatkast is meer dan louter opbergruimte. DM-Line maakt maatkasten die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen of afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Jouw interieurdromen waarmaken

Kan je niet wachten om zelf een op maat gemaakte dressing samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!