Wijnkast op maat

Deze klant klopte bij ons aan voor een wijnkast op maat. De wijnkast moest voldoende stevig zijn om alle wijn- en andere flessen uit zijn collectie netjes een plek te geven. In de wandopstelling werd plaats voorzien voor een wijnkoeler.

Doordat onze interieuradviseur de kastopstelling in eenzelfde look als de wijnkoeler uitwerkte, vormt het geheel mooi één geheel.

Het interieur van de maatkasten werd uitgevoerd in Grafietzwart (DM21). Een deel van de wandopstelling werd open voorzien, een deel afgewerkt met glazen draaideuren in zwart gelakte aluminium. In de kast werd ingewerkte LED-verlichting voorzien.

Wijnkast op maat voor de liefhebber

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar wandkasten op maat. Ben je een echte wijn- of drankenliefhebber? Ook voor jouw collectie kunnen wij een wandkast op maat maken. Zo krijg jij een unieke wijnkast die bestaat uit degelijke materialen en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Eén ding staat vast: een wijnkast op maat moet betaalbaar en duurzaam zijn. Daarom focussen we ons al jaren op de beste prijs-kwaliteit en maken we al onze realisaties met duurzaamheid in het achterhoofd. Zo kan jij nog jaren genieten van jouw investering eens jouw wijnkast op maat in je woning werd geplaatst. Omdat we bij DM-Line enkel kiezen voor tijdloze materialen en afwerkingen, blijft jouw wandkast nog jaren stijlvol.

Een wijnkast in eender welke stijl

Met maatwerk maak jij alle keuzes, tot in de kleinste details. Kies jij ook voor een moderne wijnkast met ingebouwde wijnkoeler? Of ben je meer fan van een barkast op maat in landelijke stijl? Wat jouw smaak ook is: onze interieuradviseur bekijkt samen met jou de mogelijkheden die jouw interieur biedt en maakt een ontwerp op basis van jouw wensen. Zo krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een degelijke wandkast bij. Wil je graag zelf ook een wijnkast op maat in jouw woning? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Een offerte is volledig gratis en vrijblijvend!