Vestiairekast met Sherwood draaideuren

In de inkomhal van dit appartement in Mechelen realiseerden we een stijlvolle vestiairekast met Sherwood draaideuren.

 

De binnenkasten van de vestiairekast op maat zijn uitgewerkt in Lorenzo Walnut (DM30). Maar voor de draaideuren koos de klant voor de Individuals Sherwood Nero. Deze materiaalkeuze geeft – nog net iets meer dan onze melamine decors – de beleving van het natuurlijke hout. Het reliëf versterkt de verfijnde uitstraling van het geheel. Bovendien werd gewerkt met zwarte, strakke grepen tot op de grond.

 

In de vestiairekast werden leggers voorzien voor schoenen, handtassen en accessoires, maar ook kledingroedes om de jassen netjes op te bergen.

Vestiairekast in de inkomhal

Een vestiairekast op maat in je inkomhal is een absolute must. Want dankzij een vestiairekast breng jij meteen een gevoel van rust en orde in je huis. Een op maat gemaakte kast biedt de perfecte opbergoplossing voor jassen, sjaals, schoenen en paraplu’s, die anders vaak rondslingeren en rommel creëren.Bovendien bespaart een op maat gemaakte vestiairekast je kostbare tijd tijdens de ochtendrush. Alles heeft een specifieke plek, waardoor je niet hoeft te zoeken naar die ene ontbrekende handschoen of verloren sleutels.

Met een georganiseerde inkomhal zorg je trouwens meteen voor een warme welkom voor jouw gasten. Je geeft een positieve eerste indruk en laat zien dat je om functionaliteit en esthetiek geeft. Kortom, een vestiairekast op maat maakt je inkomhal niet alleen mooier, maar ook praktischer en efficiënter.

Op en top Belgische productie

Bij DM-Line staat kwaliteit voorop. Als maatkastenspecialist met meer dan 30 jaar ervaring werken we uitsluitend met de meest kwalitatieve materialen, zodat je zeker bent van een duurzaam resultaat. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze Belgische productie en vakmanschap bieden we maar liefst 10 jaar garantie op het eindresultaat. Wil je meer weten over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak in één van onze showrooms en laat je overtuigen door ons aanbod.