Vestiairekast met fineer draaideuren

Voor deze klanten realiseerden we een praktische vestiairekast met fineer draaideuren in de inkomhal van hun appartement. De natuurlijke houtlook van het fineer zorgt meteen bij binnenstappen van het appartement voor een enorm warme, hartelijke sfeer.

De binnenkasten zelf zijn uitgevoerd in een bijpassende DM23 Riverside Oak decor. De maatkast werd tot in de puntjes afgewerkt met zwarte tip-ons, zwarte hangroedes en terrazwarte deluxe lades voor een stijlvolle look and feel.

Fijn thuiskomen met een vestiairekast

We komen allemaal graag thuis in een opgeruimde woning die rust uitstraalt! Daarom is het wel net zo fijn dat er geen schoenen en jassen rondslingeren in je inkomhal. Een maatkast biedt daar de perfecte oplossing voor. Want bij een op maat gemaakte vestiairekast kan je de indeling perfect afstemmen op jouw wensen zodat al jouw spullen een eigen plekje krijgen. Heb je een uitgebreide handtassencollectie die je netjes wil opbergen? Of voorzie je liever wat meer plaats voor de sporttassen van de kinderen? Hoe je het ook voor ogen hebt, onze interieuradviseur helpt je met een oplossing op maat.

Prijs-kwaliteit garantie

Wie kiest voor een vestiairekast van DM-Line, kiest gegarandeerd voor een duurzaam resultaat. Als maatkastenspecialist met meer dan 25 jaar ervaring op de teller, kiezen we enkel voor de beste materialen en afwerkingen.. Zo weet jij dat jouw investering loont. We garanderen jou dat je nog vele jaren plezier aan je maatkast zal beleven en geven je dan ook maar liefst 10 jaar garantie op het eindresultaat. Wil je nog meer weten over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak in één van onze showrooms en laat je overtuigen door ons vakmanschap.