Vestiairekast in appartement

Deze klanten kozen voor een compacte vestiairekast in de inkomhal van hun appartement.

De kamershoge kast werd uitgevoerd in onze zwarte eiken decor (DM 29). Deze donkere kleur blend mooi met de zwarte muren en deuren van de inkomhal, waardoor de kast als het ware verdwijnt in de ruimte.

De draaideuren werden afgewerkt met een fijn zwart greepje. In de kast is naast voldoende legruimte ook een uitrekbare kleerhanger voorzien om jassen vlotjes op te bergen.

Fijn thuiskomen met een vestiairekast

Kom jij ook graag thuis in een opgeruimde woning die rust uitstraalt? Zorg dan voor orde zodra je je voordeur opent en de inkomhal binnenstapt.  Met maatkasten in je inkomhal vermijd je dat jassen en schoenen rondslingeren. Dankzij een praktische vestiairekast krijgen al jouw spullen een eigen plekje. Het voordeel van een vestiairekast op maat is dat je de indeling perfect afstemt op jouw eigen wensen. Heb je een uitgebreide handtassencollectie die je netjes wil opbergen? Of voorzie je liever wat meer plaats voor de sporttassen van de kinderen? Hoe je het ook voor ogen hebt, onze interieuradviseurs helpen je met een oplossing op maat.

Duurzame kasten op maat

Wie kiest voor een vestiaire- of halkast van DM-Line, kiest gegarandeerd voor een duurzaam resultaat. Als maatkastenspecialist met meer dan 25 jaar ervaring op de teller, kiezen we enkel voor de meest kwalitatieve materialen en afwerkingen.. Zo ben jij er zeker van dat jouw investering de moeite loont. We garanderen je dat je nog vele jaren plezier aan je maatkast zal beleven en geven je dan ook maar liefst 10 jaar garantie op het eindresultaat. Wil je meer weten over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen? Maak een afspraak in één van onze showrooms en laat je overtuigen door ons vakmanschap.