Tv-meubel met schuifdeur

In deze moderne woning in Waasmunster wouden de bewoners hun living stijlvol inrichten met een kastenwand. Hun droom? Een opbergkast met een combinatie van een haard- en een tv-meubel. De haard mocht in de ‘spotlight’ staan, terwijl de wand verder zo strak mogelijk moest blijven.

Onze interieurexperten stelden voor om de haard centraal in het geheel te plaatsen. Naar het model van de kamerhoge binnendeur aan de rechterzijde ontworpen we een tv-meubel met schuifdeuren. De tv kan gemakkelijk uit het zicht ‘getoverd’ worden. Zodra alle deuren in de kamer gesloten zijn, lijkt het effectief één strakke wand waar de gashaard helemaal tot zijn recht komt.

Sfeervol tv-meubel

Al sinds 1993 is DM-Line gespecialiseerd in op maat gemaakte kasten en tv-meubelen. We gaan steeds voor uniek, kwalitatief en stijlvol maatwerk dat sfeer in jouw woning brengt. Wil je net dat tikkeltje extra gezelligheid in jouw leefruimte? Dan is een tv-meubel met geïntegreerde haard een echte aanrader voor jou. Benieuwd welke opties er zijn? Dat leggen we jou tot in de puntjes uit in deze blog. Van een sfeerhaard tot een gashaard: onze interieuradviseurs helpen je graag verder met de nodige expertise en vakmanschap.

Voor elke interieurstijl

DM-Line maakt jouw woonideeën tastbaar. Jij bepaalt welke materialen er gebruikt worden, hoe groot het tv-meubel moet zijn en waar het precies moet komen te staan in je woning. Misschien heb je graag een open kast met extra veel ruimte voor het opbergen van afstandsbedieningen, spelconsoles of dvd’s. Of is een minimalistisch tv-meubel met schuifdeur meer jouw ding? Wat jij ook wenst, onze interieuradviseurs werken jouw idee uit tot de maatkast van jouw dromen. Twijfel niet om langs te komen in één van onze showrooms of maak een afspraak via onze site. We werken voor jou graag een vrijblijvende offerte uit!