TV-meubel met open boekenkast

Deze klant plaatste in de speelkamer een compact tv-meubel op maat met open boekenkast.

Het lage gedeelte van de kast, het tv-meubel, werd in witte uitvoering voorzien, en omvat twee ruime lades. Op een speelse manier werd op dit lage kastgedeelte een open boekenkast geïntegreerd in Grafietzwarte kleur.

Het geheel zorgt voor voldoende opbergruimte zonder de kamer vol te laten lijken.

Een multifunctioneel tv-meubel

Wil je een ruimte in jouw woning voor meerdere doeleinden gebruiken? Dan kies je toch gewoon voor één meubelstuk dat multifunctioneel is. Ook daar helpen we je bij DM-Line graag verder mee. Wil je ook een open boekenkast met een tv-meubel combineren zonder dat je kamer te vol wordt? Samen bekijken we de mogelijkheden die jouw ruimte biedt. Aan de hand van jouw visie en smaak komen we dan tot een uniek maatmeubel en krijg jij er een zee aan praktische én stijlvolle opbergruimte bij.

Duurzaam maatwerk

Al meer dan 25 jaar gaan we bij DM-Line voor kwalitatief maatwerk dat ook duurzaam is. Investeren in een op maat gemaakt tv-meubel met open boekenkast hoeft maar een keer. Eens jouw tv-kast of boekenkast geplaatst is, beleef je er nog jaren plezier aan. Wij geven je daarom ook steeds 10 jaar garantie op jouw maatkast.  Dankzij onze tijdloze materialen, ben je er ook zeker van dat jouw dressing gedurende al die jaren ook stijlvol blijft. Overtuigd van de voordelen van een maatkast van DM-Line? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in één van onze showrooms.