Tv-meubel met haard

In dit appartement aan zee creëerden we een contrasterend zwart tv-meubel met een witte kastenwand. Tussen de twee contrastkleuren plaatsten we een ingebouwde gashaard voor een warme sfeer. Bij de kastenwand werd gekozen voor kamerhoge kasten met greeploze draaideuren.

Tot slot zit er achter deze draaideuren ook nog een praktisch bureau verstopt.

De partner voor jouw tv-meubel met haard

Al sinds 1993 is DM-Line gespecialiseerd in het op maat maken van kasten. Omdat we een uniek, kwalitatief en stijlvol meubelstuk afleveren kunnen we een frisse wind door je woning laten waaien. Ontwerp en productie zijn echter niet onze enige troeven. Zo begeleiden we onze klanten ook voor, tijdens en na de verkoop. Met twijfels, suggesties of vragen kan je altijd bij ons terecht. Pas nadat onze vakmannen zien dat alles naar wens is, keren ze terug huiswaarts.

Verschillende stijlen, kleuren en afmetingen

DM-Line maakt van jouw ideeën iets tastbaar. Zelf bepaal je welke materialen er gebruikt worden, hoe groot het tv-meubel moet zijn en waar ze precies moet komen te staan in je woning. Misschien heb je graag een open kast met extra veel ruimte voor het opbergen van afstandsbedieningen, spelconsoles of dvd’s. Of is een minimalistisch, zwevend tv-meubel dat in de muur lijkt te verdwijnen meer je ding? Gaat je keuze uit naar een tv-kast gemaakt uit hout of ga je eerder voor een industriële look met metalen afwerkingen? Geen enkel idee is ons te veel of te lastig. Het tv-meubel wordt volledig afgestemd op je verwachtingen en de stijl van je woning.

Twijfel niet om langs te komen in één van onze showrooms of om een een afspraak te maken op onze site. Samen brengen we je voorkeuren in kaart en die koppelen we aan het budget. Onze interieurontwerpers kunnen niet wachten om jouw ultieme tv-meubel te realiseren.