Tv-meubel met boekenkast

De eigenaars van dit nieuwbouwappartement waren op zoek naar een multifunctioneel wandmeubel. Zo kwamen ze tot een combinatie van een tv-meubel met een boekenkast.

Onze interieuradviseur Gilles gaf een unieke toets aan de kast door een deel afgesloten te maken met draaideuren. De open vakken geven een mooi zicht op de boekencollectie, terwijl de bekabeling, de modem en andere apparaten verstopt zitten in de kast. Een slimme signaalversterker zorgt ervoor dat de toestellen bediend kunnen worden terwijl de kastdeuren gesloten blijven.

Een tv-meubel met ruimte voor boeken

Jouw woonkamer is de plek waar je jouw tijd doorbrengt om te ontspannen. Kijk jij graag tv maar lees je ook al eens graag een boek?  Dan kies je toch gewoon voor één meubelstuk dat voor meerdere doeleinden kan gebruikt worden? En ook daar helpen we je bij DM-Line graag verder mee. Want dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Wil je ook een modern tv-meubel met geïntegreerde boekenkast of opbergkast in jouw leefruimte? Samen gaan we in gesprek over jouw visie en smaak en bekijken we de mogelijkheden die jouw woonkamer biedt. Zo komen we tot een uniek tv-meubel op maat en krijg jij er een zee aan praktische én stijlvolle opbergruimte bij. Bovendien kies jij zelf hoe jouw tv-meubel er uit ziet. Jij beslist zelf welke kleuren, materialen en indeling jouw maatkast zal krijgen.

Duurzame kwaliteit

Al meer dan 25 jaar gaan we bij DM-Line voor kwalitatief, duurzaam maatwerk. Investeren in een op maat gemaakt tv-meubel met boekenkast van DM-Line hoeft daarom maar een keer. Eens jouw tv-kast gemonteerd is, beleef jij er nog jaren plezier aan. Wij geven dan ook steeds 10 jaar garantie op onze realisaties.  En omdat we bij DM-Line kiezen voor materialen met een tijdloze finish, ben je er zeker van dat jouw maatkast gedurende al die jaren stijlvol blijft. Overtuigd van de voordelen van een maatkast van DM-Line? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in één van onze showrooms. De koffie staat voor je klaar!