TV-meubel met boekenkast en haard

In deze ruime woonkamer integreerden we een op maat gemaakt tv-meubel met boekenkast en haard. De klant koos voor duurzame materialen: een combinatie van fingerproof zwarte en witte poederlak kasten.

De maatkasten onder de tv zijn zwevend voorzien, wat een ruimtegevoel creëert in de woonkamer. Aan de andere wand werd een open boekenkast voorzien en een ingewerkte bio-ethanol gashaard met extra opbergruimte. De gashaard is perfect om de donkere winterdagen gezellig door te brengen.

Er werd over de hele lijn gekozen voor greeploze maatkasten met push-to-open systeem voor een strak resultaat.

Een multifunctioneel tv-meubel

Soms mag het in de woonkamer al eens wat meer zijn. Dan kies je toch gewoon voor één meubelstuk dat voor meerdere doeleinden kan gebruikt worden? Ook daar helpen we je bij DM-Line graag verder mee. Want dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Wil je ook een boekenkast, tv-meubel en geïntegreerde haard in de leefruimte zonder dat je de uniformiteit en samenhang verliest? Samen bekijken we de mogelijkheden die jouw woonkamer biedt en gaan we in gesprek over jouw visie en smaak. Zo komen we tot een uniek maatmeubel en krijg jij er een zee aan praktische én stijlvolle opbergruimte bij.

Duurzaam maatwerk

Al meer dan 25 jaar gaan we bij DM-Line voor kwalitatief maatwerk dat ook duurzaam is. Investeren in een op maat gemaakt tv-meubel van DM-Line hoeft maar een keer. Eens jouw tv-kast of boekenkast geplaatst is, gaat die jaren mee. Wij geven je daarom ook steeds 10 jaar garantie op jouw maatkast.  En omdat we bij DM-Line steeds kiezen voor een tijdloze finish, ben je er ook zeker van dat jouw dressing gedurende al die jaren ook stijlvol blijft. Overtuigd van de voordelen van een maatkast van DM-Line? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in één van onze showrooms.