Tv-meubel met ingebouwde haard

In deze moderne woning plaatsten we een tv-meubel met ingebouwde haard. In de opbergkast en het tv-meubel maakten we hoofdzakelijk gebruik van draaideuren en laden met push-to-open systeem om alle snufjes makkelijk op te bergen. Daarnaast werd er ook afgewisseld met open legplanken voor souvenirs en boeken om het geheel luchtig te houden.

Bovenaan is de kastenwand afgewerkt met ingebouwde led-verlichting voor een modern en warm effect.

Sfeervol wonen met tv-meubel met haard

Al sinds 1993 is DM-Line gespecialiseerd in op maat gemaakte kasten en tv-meubelen. We gaan voor uniek, kwalitatieve en stijlvol maatwerk dat sfeer in jouw woning brengt. Wil je net dat tikkeltje extra in jouw leefruimte? Dan is een maatkast met geïntegreerde haard een echte aanrader voor jou. Benieuwd welke opties er zijn? Dat leggen we jou tot in de puntjes uit in deze blog. Van een sfeerhaard tot een gashaard: wij helpen je graag verder met de nodige expertise en vakmanschap.

Voor elke stijl wat wils

DM-Line maakt jouw ideeën tastbaar. Jij bepaalt welke materialen er gebruikt worden, hoe groot het tv-meubel moet zijn en waar ze precies moet komen te staan in je woning. Misschien heb je graag een open kast met extra veel ruimte voor het opbergen van afstandsbedieningen, spelconsoles of dvd’s. Of is een minimalistisch, zwevend tv-meubel dat in de muur lijkt te verdwijnen meer je ding? Gaat je keuze uit naar een tv-kast gemaakt uit hout of ga je eerder voor een industriële look? Wat jij ook wenst, onze interieuradviseurs werken jouw idee uit tot de maatkast van jouw dromen. Twijfel niet om langs te komen in één van onze showrooms of om een een afspraak te maken op onze site.