Tv-meubel in living

We brengen er onze dagen en avonden door, dus aan sfeer mag het zeker niet ontbreken in de woonkamer. Daarom koos deze klant voor een sfeervol tv-meubel in de living.

Het tv-meubel bestaat uit een kamershoge kolomkast links en een lage ladekast rechts. Het speelse ontwerp maakt het een interessant geheel om naar te kijken. Zowel de kolomkast als de ladekast werden uitgevoerd in strak wit en greeploos voorzien.

Om de sfeerfactor te vergroten, werd in de kolomkast een open gedeelte voorzien dat werd uitgevoerd in Grafietzwart (DM21). In de open nis werd led-verlichting ingefreesd. Dankzij de verlichting springt de warme kleur van het zwart nog meer uit.

Een tv-meubel voor elke living

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar woonkamerkasten op maat. Van zwevende tv-meubels tot een maatkast in de living met geïntegreerde boekenkast. Alles wordt 100% op maat gemaakt. Zo krijg jij steeds een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

We zijn ervan overtuigd dat een tv-meubel betaalbaar en duurzaam moet zijn. Daarom zet DM-Line al jaren in op prijs-kwaliteit. We gebruiken enkel de beste materialen, geplaatst door echte vakmannen. Want eens het zwevend tv-meubel afgewerkt is, moet jij er nog jaren plezier aan beleven. Omdat we steevast kiezen voor een tijdloze finish, blijft het tv-meubel gedurende al die jaren ook stijlvol.

Sfeer in de woonkamer

Dankzij ons praktische maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Ga jij ook voor een contrasterend tv-meubel in jouw living? Of kies je liever voor een open kastenwand in de woonkamer? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie en smaak. Zo krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij in jouw woonkamer. Droom je ook van een tv-meubel op maat in jouw woning? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder!