Tv-meubel in de zithoek

Voor deze klanten uit Lochristi realiseerden we een stijlvol tv-meubel in de zithoek.

Het tv-meubel bestaat uit een kamershoge maatkast, uitgevoerd in onze Lorenzo Walnut (DM30) decor. In deze maatkast zit de airco netjes wegwerkt achter een ventilatierooster. Daarnaast is er een lage commodekast in onze Grafietzwarte decor (DM21). We werkten hier met terrazwarte deluxe lades en zwarte tip-ons om het geheel strak te houden.

Doordat de lage commodekast en de kamershoge maatkast speels op elkaar inspringen en in een andere decor zijn uitgewerkt, krijg je een interessante opstelling die meteen in het oog springt.

Een tv-meubel voor jouw woonkamer

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar tv-meubels op maat. Van een zwevende tv-meubel tot een kamershoge kastenwand in de woonkamer: elk onderdeel wordt 100% op maat gemaakt in onze productie op Belgische bodem.

We vertrekken voor elke realisatie vanuit het principe dat een maatkast betaalbaar en duurzaam moet zijn. Daarom zet DM-Line al jaren in op prijs-kwaliteit. We gebruiken enkel de beste materialen, geplaatst door echte vakmannen. Zo ben jij verzekerd van een uniek meubelstuk dat vervaardigd is uit kwalitatieve materialen. Eens het tv-meubel afgewerkt is, zal je er nog jaren plezier aan beleven!

Een eyecatcher voor je interieur

Met behulp van ons maatwerk benut jij elke ruimte van je woning optimaal. Wil jij ook een tv-meubel op maat als eyecatcher van je zitruimte? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonkamer biedt en brainstormen we over jouw visie en smaak. Zo krijg jij er niet alleen een nieuwe eyecatcher bij in je interieur, maar ook een zee aan opbergruimte. Kom eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Onze interieuradviseurs helpen je graag om jouw interieurdromen waar te maken.