Tv-meubel en hangkast in de woonkamer

In dit appartement in Gent realiseerden we een tv-meubel en hangkast op maat in de woonkamer. Voor beiden werkt gewerkt met een combinatie van een witte decor (DM01) en een donkerdere accentkleur, Lava (DM17).

Het tv-meubel bestaat uit een lage witte ladekast en een hoge opbergkast in Lava. Onze interieuradviseur plaatste deze speels op elkaar. Dit maakt dat de hoge maatkast minder zwaar oogt en de opstelling interessant blijft om naar te kijken.

De hangkast zorgt voor voldoende extra opbergruimte, maar oogt toch luchtig in de ruimte door het zwevende ontwerp. Door één van de draaideuren in Lava te voorzien, springt het geheel meteen in het oog.

Een living vol maatkasten

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar livingmeubelen op maat. Van lage tv-meubels tot een zwevende commodekast in de living of een boekenkast op maat. Wij produceren alles 100% op maat in onze eigen productie. Zo krijg jij als eindresultaat een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

We zijn ervan overtuigd dat maatwerk in de leefruimte betaalbaar en duurzaam moet zijn. Daarom zet DM-Line al jaren in op prijs-kwaliteit. We gebruiken enkel de beste materialen, geplaatst door onze eigen vakmannen. Want eens jouw livingmeubel op maat afgewerkt is, moet jij er nog jaren plezier aan beleven.

Een gezellige woonkamer

Dankzij ons praktische maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Ga jij ook voor een lage tv-kast op maat in jouw woonkamer? Of kies je toh eerder voor een zwevende opbergkast? Samen bekijken we de mogelijkheden die je leefruimte biedt en brainstormen we over jouw visie en smaak. Zo krijg jij er uiteindelijk en nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij in huis. Zelf ook plannen die je wenst uit te werken? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder!