Tv-meubel met glazen schuifdeuren

Black is beautiful! In dit interieur kozen de bewoners bewust voor een donker tv-meubel met glazen schuifdeuren om een intieme sfeer te creëren in de woonkamer. Wij zorgden bij het tv-meubel voor een symmetrische kastindeling waarbij de tv wel een centrale plek kreeg, maar toch lijkt te verdwijnen in het interieur zodra de schuifdeuren gesloten zijn.

In de uiterst linkse en rechtse kast zorgt ook de ingebouwde verlichting voor extra sfeer. Om de donkere, warme sfeer te versterken stelden we deze schuifdeuren in gefumeerd glas voor. De combinatie met donkere profielen maakt het plaatje compleet.

Sfeervol tv-meubel

De woonkamer is de plek in onze woning waar we onze tijd doorbrengen om te ontspannen. Met maatwerk trek je de gezelligheid van deze ruimte door in jouw meubels. Bij DM-Line gaan we steeds voor uniek, kwalitatief en stijlvol maatwerk dat sfeer in jouw leefruimte brengt. Bovendien kies jij zelf hoe jouw tv-meubel er uit ziet. Jij beslist zelf welke kleuren, materialen en indeling jouw maatkast zal krijgen. Aan de hand van jouw smaak en visie komen we tot een uniek tv-meubel op maat. Zo krijg jij er een zee aan praktische én stijlvolle opbergruimte bij!

Kwalitatief maatwerk

DM-Line biedt al meer dan 25 jaar kwalitatief en duurzaam maatwerk aan. Investeren in een op maat gemaakt tv-meubel met schuifdeuren van DM-Line hoeft daarom maar een keer. Eens jouw tv-kast gemonteerd is, beleef jij er nog jaren gebruiksgemak aan. Wij geven dan ook 10 jaar garantie op al onze realisaties.  En omdat we bij DM-Line enkel werken met materialen met een tijdloze look, ben je er zeker van dat jouw maatkast gedurende al die jaren stijlvol blijft. Overtuigd van de voordelen van een maatkast van DM-Line? Lom langs in één van onze showrooms of vraag vrijblijvend een offerte aan of!