Thuiswerkplek met opbergkasten 

Thuiswerken is ondertussen een normale zaak. Maar afhankelijk van jouw job of functie, heb je dan ook wel wat opbergruimte nodig om dossiers en papieren op te slaan. In deze woning realiseerden we een op maat gemaakte thuiswerkplek, voorzien van bureau en ruime opbergkasten.

Er werd gekozen voor een mat zwarte uitvoering en greeploze draaideuren. Het zwart combineert mooi met de houten vloer en zorgt voor een warme sfeer in de werkruimte.

De bureau waar jij van droomt

DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en enthousiasme. Van tv-meubels tot dressings of een praktische bureaukast. Wij maken kasten op jouw maat. Zo krijg jij steeds een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Want een thuiswerkplek moet betaalbaar en duurzaam zijn. Daarom zetten we al jaren in op prijs-kwaliteit. DM-Line maakt kasten op maat tegen een correcte prijs, met duurzaamheid steeds in het achterhoofd. Eens de bureau geplaatst is, gaat die jaren mee. Omdat we bij DM-Line steeds kiezen voor een tijdloze finish, blijft jouw werkplek gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een eyecatcher voor jouw woning

Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Ga jij ook voor een thuiswerkplek met ruime bureautafel of kies je voor een home office met voldoende opbergkasten? Samen bekijken we de mogelijkheden die jouw bureau biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. En krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een degelijke werkplek bij. Kijk je er ook naar uit om zelf een bureau samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder!