Slaapkamerkasten in woning

In deze woning plaatsten we een strakke kleerkast in de slaapkamer. De klant koos voor moderne, witte slaapkamerkasten die naadloos opgaan in de ruimte. Door de kasten greeploos te voorzien, wordt de rustgevende sfeer in de slaapkamer versterkt.

De strakke kleerkast in de slaapkamer werd praktisch ingedeeld met zowel legvlakken als garderobestangen. Een van de kastdeuren werd binnenin voorzien van een grote spiegel op maat.

Een kleerkast voor elke slaapkamer

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar kleerkasten op maat van elke slaapkamer. Van kamershoge maatkasten tot lage commodekasten. We zijn ervan overtuigd dat een op maat gemaakte kleerkast in de slaapkamer betaalbaar en duurzaam moet zijn. Daarom zet DM-Line al jaren in op prijs-kwaliteit. We gebruiken enkel de beste materialen, 100% op maat gemaakt in België, én vakkundig geplaatst door echte vakmannen. Want eens de slaapkamerkast op maat afgewerkt is, moet jij er nog jaren plezier aan beleven. Omdat we steevast kiezen voor een tijdloze finish, blijft de maatkast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Rust in de slaapkamer

Dankzij ons praktische maatwerk kan je elke kamer van je woning optimaal benutten. Ga jij ook voor strakke kleerkasten op maat in je slaapkamer? Of kies je liever voor een praktische kastenwand in de woonkamer? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woning biedt en gaan we in gesprek over jouw visie en smaak. Zo krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij. Droom je ook van een kleerkast op maat in jouw slaapkamer? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder!