Strakke kastenwand met blokdeur

De kinderen van dit gezin moesten hun eigen plekje krijgen in de woning. In de ruimte tussen keuken en berging werd een kamershoge strakke kastenwand met blokdeur voorzien, gemaakt uit Platina wit met open nissen in eik.

De kastenwand biedt ruim voldoende opbergruimte om al het speelgoed van de kinderen netjes op te bergen. De open nissen zorgen voor een speels effect, terwijl de grootste nis ook dienst kan doen als gezellig leeshoekje.

In de kastenwand werd een blokdeur voorzien in hetzelfde materiaal, die toegang geeft tot de berging. Hierdoor zit de berging mooi verdoken en lijkt het geheel één strakke wand.

Waarom kiezen voor een kastenwand van DM-Line?

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kastenwanden op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een strakke kastenwand met een zee aan opbergruimte tot een kastenwand met ingewerkte blokdeur. DM-Line realiseert de op maat gemaakte wandkasten waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan creativiteit en duurzaamheid. Jouw kastenwand wordt een echte eyecatcher, gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Aan de slag met je interieurdroom

Een kastenwand, da’s meer dan enkel opbergruimte. DM-Line maakt wandkasten op maat die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je een kastenwand kunnen plaatsen onder afgeschuinde wanden? Of wil je een specifieke indeling? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Kan je niet wachten om zelf een uniek ontwerp voor de kastenwand in jouw leefruimte samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte wandkast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!