Project omschrijving

Strakke kastenwand met blokdeur

De kinderen van dit gezin moesten hun eigen plekje krijgen in de woning. In de ruimte tussen keuken en berging werd een kamershoge strakke kastenwand met blokdeur voorzien, gemaakt uit Platina wit met open nissen in eik.

De kastenwand biedt ruim voldoende opbergruimte om al het speelgoed van de kinderen netjes op te bergen. De open nissen zorgen voor een speels effect, terwijl de grootste nis ook dienst kan doen als gezellig leeshoekje.

In de kastenwand werd een blokdeur voorzien in hetzelfde materiaal, die toegang geeft tot de berging. Hierdoor zit de berging mooi verdoken en lijkt het geheel één strakke wand.

Waarom kiezen voor DM-Line?

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van een strakke kastenwand met een zee aan opbergruimte tot een dressing op maat of ruime boekenkasten. DM-Line realiseert de op maat gemaakte waar jij al zo lang van droomt. Daarbij schenken we heel veel aandacht aan creativiteit en duurzaamheid. Jouw maatkasten wordt een echte eyecatcher, gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Een maatkast, da’s meer dan enkel opbergruimte. DM-Line maakt maatkasten die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je een scheidingswand kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen of afgeschuinde wanden? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is sowieso een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Jouw interieurdromen waarmaken

Kan je niet wachten om zelf een uniek ontwerp voor jouw leefruimte samen te stellen? Maak dan een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via onze website. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!