Strak wit livingmeubel met speelse touch

Dubbele woonkamers worden steeds populairder. Meestal gaat de keuze dan enerzijds uit naar een iets informelere ruimte waarin bijvoorbeeld de televisie staat en waar speelgoed en spelletjes bewaard worden. Anderzijds is er een formelere ruimte die functioneert als plek om volledig tot rust te komen en om bezoek te ontvangen.

Ook deze klant koos voor een dubbele woonkamer, maar zonder gesloten scheidingswand. Zo ontstond de mogelijkheid om een livingmeubel te ontwerpen dat doorgetrokken kon worden over de volledige breedte van de twee ruimtes. Een opdracht die DM-Line maar al te graag uitvoert.

Het resultaat is een prachtige witte inbouwkast met folie draaideuren (DM01), voorzien van een push-to-open-systeem voor een extra strakke look. Om het geheel een iets speelsere uitstraling te geven, koos de klant ervoor om hier en daar nissen te integreren. De fineereiken afwerking zorgt voor een mooie match met de vloer en de geïntegreerde ledverlichting zet decoratie zoals vazen en planten letterlijk in de spotlight. Het totaalplaatje ademt rust en gezelligheid.

Een maatkast voor elke living

Je hebt een idee voor een inbouwkast in je woonkamer en bent nog op zoek naar een professionele partner? Bij DM-Line ben je absoluut aan het goede adres. Al meer dan 25 jaar hebben we ervaring met het maken van kasten, 100% op maat van onze klanten. Onze grootste troef? Prijs-kwaliteit. DM-Line kasten worden gemaakt met de beste materialen door echte vakmannen. Het resultaat is een gegarandeerd uniek meubelstuk dat jaren meegaat. 

Sfeer in de woonkamer

Met het praktische maatwerk van DM-Line creëer je niet alleen sfeer in je woning, maar benut je ook elke ruimte optimaal. Of je nu voor een gesloten kastenwand met veel opbergruimte wil gaan of juist een multifunctionele livingkast, wij maken het graag mogelijk voor je. Nog geen idee wat je wil? Kom dan zeker eens langs in onze showroom of maak een afspraak via de website en laat je inspireren. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder!