Strak bureau met ingebouwde verlichting

De eigenaars van deze woning waren op zoek naar een bureaukast voor een modern en gezellig home-office. Voor een optimale focus stelden onze interieurexperts voor om met neutrale tinten te werken in een dynamische opstelling. We wisselden daarom verschillende grijstinten af en zorgden voor een speelse opstelling van de verschillende elementen. Zo werkten we voor het bureau met een groot wit werkblad en een grijze ladeblok voor het opbergen van papieren, schriften en schrijfgerei. Rechts plaatsten we dan weer een zwarte opbergkast die precies lijkt te rusten op het werkblad. We werkten de home-office af met twee wandplanken met ingebouwde verlichting.

Een perfecte thuiswerkplek

Al meer dan 25 jaar maakt DM-Line bureaukasten op maat voor jouw woning. Dat doet ons team elke dag opnieuw met enthousiasme en passie. Van een strak bureau met ingebouwde verlichting tot een thuiswerkplek geïntegreerd in een kastenwand. Wat jij ook wil, wij maken het voor jou volledig op jouw maat. Zo krijg jij steeds een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke en duurzame materialen en geniet je elke werkdag opnieuw van ons vakmanschap. Omdat we overtuigd zijn van onze kwaliteit, krijg je maar liefst 10 jaar garantie op het eindresultaat.

Details op jouw maat

Een strak bureau met ingebouwde verlichting biedt je een perfecte oplossing om productief thuis aan de slag te gaan. Dankzij de verlichting heb je steeds voldoende licht, ook wanneer het buiten al terug donker is. Ingebouwde verlichting is maar één van de vele keuzes die je kan maken. De afwerking gebeurt volledig volgens jouw stijlwensen. En ook qua materialen en indelingen zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu kiest voor ruime opbergkasten, enkele zwevende leggers of liever een open boekenkast op maat in jouw bureau… Kom gerust langs in één van onze showrooms. Onze interieuradviseurs begeleiden je graag bij het ontwerpen van jouw unieke thuiswerkplek.