Stoere maatkasten in tienerkamer

Dit gezin gaf hun tienerzoon de kans om mee zijn eigen kamer in te richten. Het resultaat: stoere maatkasten in een tienerkamer. Zoonlief koos voor matzwarte maatkasten voorzien van zwarte, moderne greep. Er werden kamershoge kasten voorzien, maar ook een lage kast met lades, waarop zijn dierbare spullen kunnen worden uitgestald.

De donkere kasten zorgen voor een warme maar toch stoere sfeer in de slaapkamer. De ideale plek om rond te hangen!

De maatkast waar jij van droomt

DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en enthousiasme. Van dressings tot boekenkasten of een praktische bureaukast. Wij maken kasten op jouw maat. Zo krijg jij steeds een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Want een maatkast moet betaalbaar en duurzaam zijn. Daarom zetten we al jaren in op prijs-kwaliteit. DM-Line maakt kasten op maat tegen een correcte prijs, met duurzaamheid steeds in het achterhoofd. Eens de maatkast geplaatst is, gaat die jaren mee. Omdat we bij DM-Line steeds kiezen voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Een eyecatcher voor jouw woning

Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Ga jij ook voor maatkasten in de tienerkamer? Of liever een compacte thuiswerkplek in de woonkamer? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij in jouw woning. Kijk je er ook naar uit om zelf een maatkast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. We helpen je maar al te graag verder bij het samenstellen van een kast op maat.