Stijlvolle opbergkasten in badkamer

In de badkamer moeten heel wat spulletjes een eigen plekje krijgen, van handdoeken tot verzorgingsproducten. Voor deze klant realiseerden we stijlvolle opbergkasten in de badkamer. De twee zwevende hangkasten werden voorzien van draaideuren met tip-on systeem.

Daarnaast plaatsten we twee horizontale leggers tussen douche en lavabo in, die voldoende ruimte geven om alle handdoeken netjes een plekje te geven. Zowel de leggers als de kasten zijn gemaakt in eiken fineer, in dezelfde tinten van de keramische parkettegels in het appartement. Om het geheel tot in de puntjes af te werken werd ook een spatwand geplaatst achter de lavabo’s, in diezelfde eiken fineer.

Opbergkasten op úw maat

Al meer dan 25 jaar spitst DM-Line zich toe op het maken van opbergkasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Ook opbergkasten in de badkamer zijn een optie. Daarbij schenken we aandacht aan duurzaamheid en creativiteit. Zo krijg jij een uniek meubel dat jaren meekan en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Ook in jouw woning?

Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je graag een opbergkast onder een schuine wand of trap? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Dankzij onze expertise helpen we jou voor eender welke ruimte of locatie aan de ideale opbergkast op maat. Het resultaat is steeds een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie. Wil je graag ook opbergkasten aanschaffen voor jouw interieur of jouw badkamer? Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via de site. Onze interieuradviseurs helpen je graag om jouw interieurdromen te realiseren. Twijfel niet en laat van je horen!