Project omschrijving

Stijlvolle opbergkasten in badkamer

In de badkamer moeten heel wat spulletjes een eigen plekje krijgen, van handdoeken tot verzorgingsproducten. Voor deze klant realiseerden we stijlvolle opbergkasten in de badkamer. De twee zwevende hangkasten werden voorzien van draaideuren met tip-on systeem.

Daarnaast plaatsten we twee horizontale leggers tussen douche en lavabo in, die voldoende ruimte geven om alle handdoeken netjes een plekje te geven. Zowel de leggers als de kasten zijn gemaakt in eiken fineer, in dezelfde tinten van de keramische parkettegels in het appartement. Om het geheel tot in de puntjes af te werken werd ook een spatwand geplaatst achter de lavabo’s, in diezelfde eiken fineer.

Kasten op úw maat

Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie en liefde voor het vak. Van opbergkasten in de badkamer tot boekenkasten en inbouwkasten. Bij DM-Line helpen we je met de maatkasten waar je al zo lang van droomt. Daarbij schenken we aandacht aan duurzaamheid en creativiteit. Zo krijg jij een uniek meubel dat jaren meekan en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je graag een kast onder een schuine wand of trap? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Onze interieuradviseurs staan klaar om jou verder te helpen. Het resultaat is steeds een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Ook in jouw woning?

Wil je graag ook maatkasten aanschaffen voor jouw interieur? Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via de site. Onze interieuradviseurs helpen je graag om jouw interieurdromen te realiseren. Twijfel niet en laat van je horen!