Stijlvolle bureaukast op maat

Voor deze klant, die als zelfstandige dagelijks van thuis uit werkt, mocht voldoende opbergruimte in de bureau niet ontbreken. Met dit gegeven ontwierp onze interieuradviseur daarom een stijlvolle bureaukast op maat.

De maatkast werd net zoals de kleerkast in de master bedroom in wit uitgevoerd. In tegenstelling tot in de slaapkamer werd hier wel een kleiner, subtieler wit greepje gekozen om de rust te bewaren in de bureau. Om het geheel te breken, werden in de kastenwand enkele open vakken voorzien, waar boeken en decoratie een mooi plekje krijgen.

Bureaukast in de home office

DM-Line maakt sinds 1993 bureaukasten op maat van jouw woning. Dat doet ons team elke dag opnieuw met passie en enthousiasme. We streven telkens opnieuw naar een uniek ontwerp voor jouw bureau, vervaardigt uit de beste materialen zodat je elke dag opnieuw van ons vakmanschap kan genieten.

Want een bureaukast moet betaalbaar en duurzaam zijn. Ons stokpaardje is dan ook prijs-kwaliteit: kasten op maat tegen een correcte prijs, met duurzaamheid in het achterhoofd. Eens jouw bureau geplaatst is, moet jij er nog jaren geniet van hebben.

Een bureaukast volgens jouw smaak

De grote troef van maatwerk? Jij bepaalt alles tot in de kleinste puntjes zelf. Kies jij ook voor een stijlvolle bureaukast op maat in jouw bureau? Of ben je meer fan van een landelijke interieurstijl? Welke stijl jij ook verkiest: onze interieuradviseur maakt een ontwerp op basis van jouw wensen. Eens jouw akkoord voor het ontwerp, kunnen we aan de slag. Zo krijg jij er een nieuwe eyecatcher in jouw bureau bij. Wil je graag zelf een bureaukast op maat samenstellen? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Een offerte is volledig gratis en vrijblijvend!