Speelse grafietzwarte vestiarekast onder de trap

De ruimte onder de trap van deze woonst in Keerbergen was tot voor kort een wat verloren plek in huis. Daar wilden de bewoners iets aan doen en dus klopten ze aan bij DM-Line. Samen zochten we naar een manier om de plek nieuw leven te geven en praktisch te benutten.

Het resultaat? Een grafietzwarte vestiarekast, ruim voorzien van garderobestangen, leggers en een systeem om schoenen makkelijk op te bergen. Om het geheel wat speelser te maken, integreerden we haaks op de vestiaireruimte en onder het hoogste stuk van de trap ook nog open boekenkast.

Ook een kast op maat onder je trap?

Ben je ook op zoek naar een manier om die vervelende ruimte onder je trap aan te pakken? Bij DM-Line vinden we samen een oplossing op maat. Heel wat van onze klanten kiezen ervoor om deze plek in te vullen met kasten om zo extra bergruimte te hebben. Anderen richten het in met een op maat gemaakt tv-meubel of een bureau. Heb je zelf een ander idee voor ogen? Twijfel niet om ze voor te leggen aan onze interieuradviseurs.

Vertrouw op onze expertise

DM-Line is al meer dan 25 jaar expert in het maken van kasten op maat van onze klanten. Waar je ook naar op zoek bent, wij zorgen dat het resultaat de perfecte vertaling is van wat jij in gedachten hebt. Dat doen we door eerst en vooral te luisteren naar jouw wensen en voorkeuren. Bij het samenstellen van de meubels gebruiken we betaalbare, kwalitatieve en duurzame materialen. Op die manier gaat jouw DM-Linemeubel jaren mee zonder zorgen. Prijs-kwaliteit, daar gaan we voor. Meer weten? Spring spontaan binnen bij een showroom in je buurt of maak online een afspraak.