Speelhoekje met maatkasten

Kinderen in huis? Dan weet je dat een eigen speelhoekje geen overbodige luxe is als je de leefruimte graag speelgoedvrij houdt. Daarom kozen deze klanten ervoor om op de bovenverdieping een speelhoekje in te richten met maatkasten.

Er werd gewerkt met een lage commodekast op maat met ruime lades. Dankzij de lades is er voldoende opbergruimte voor alle speelgoed. Anderzijds vormt de kast op maat een fijn hoekje om op te zitten en een boekje te lezen.

Achteraan de ruimte werd een omkasting op maat voorzien rondom de verwarming. Hierop kunnen de kinderen hun persoonlijke spulletjes uitstallen.

Speelhoekje op (kinder)maat

Creëer een magisch speelhoekje met maatkasten, speciaal ontworpen voor jouw kinderen. Bij DM-Line helpen we jou graag verder met het ideale speelhoekje op maat, waar jouw kinderen zich urenlang kunnen uitleven en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten gaan.

De voordelen van maatkasten in een speelhoekje zijn eindeloos. Zo stemmen wij de kasten volledig af op de beschikbare ruimte, zodat je optimaal gebruikmaakt van de speelruimte en speelgoed, boeken en knutselspullen altijd netjes kan opbergen. Zo wordt opruimen écht kinderspel!

Belgisch vakmanschap

Kies voor een op maat gemaakt speelhoekje van DM-Line en geniet van Belgisch vakmanschap en duurzame materialen. Onze maatkasten worden met passie voor het vak in België vervaardigd. Bovendien krijg je steeds een garantie van 10 jaar, omdat we overtuigd zijn van onze kwaliteit. Maak vandaag nog een afspraak in onze showroom en laat je adviseren door onze interieuradviseurs. Samen realiseren we in jouw woning een betoverende plek waar jouw kinderen urenlang plezier zullen beleven!