Slaapkamerkasten met ingebouwde led-verlichting

Al jouw kleren netjes een plekje kunnen geven, daar draait het om. Dankzij deze op maat gemaakte slaapkamerkasten met ingebouwde led-verlichting komen deze klanten nooit nog opbergruimte te kort.

Zij kozen voor een kastenwand over de volledige breedte van de slaapkamer. De kasten werden voorzien van greeploze draaideuren met tip-on systeem. In de kasten werden afwisselend leggers, hangroedes en schuiven geplaatst. Zo krijgt alles mooi zijn eigen plekje.

De ingebouwde led-verlichting bovenaan is niet alleen praktisch maar zorgt ook voor een mooie extra touch.

Slaapkamerkasten op úw maat

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in het maken van slaapkamerkasten op maat van jouw woning. En dat doen we nog steeds met passie en liefde voor het vak. Van een kastenwand in de slaapkamer tot een op maat gemaakt tv-meubel of inbouwkasten. Bij DM-Line helpen we je met de slaapkamerkasten waar je al zo lang van droomt. Daarbij schenken we aandacht aan duurzaamheid en creativiteit. Zo krijg jij een uniek meubel dat jaren meekan en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je graag een kast onder een schuine wand? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Onze interieuradviseurs staan klaar om jou verder te helpen. Het resultaat is steeds een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Ook in jouw woning?

Wil je graag ook maatkasten aanschaffen voor jouw slaapkamer? Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via de site. Onze interieuradviseurs helpen je graag om jouw interieurdromen te realiseren. Twijfel niet en laat van je horen!