Slaapkamerkasten in woning

In deze woning mochten we slaapkamerkasten voorzien in de gastenkamers en de master bedroom. De klant koos voor witte slaapkamerkasten die de rustgevende sfeer in de slaapkamer versterkten. Doordat de muren ook wit zijn, loopt de kast mooi over in de kamer.

De maatkasten werden afgewerkt met draaideuren, die voorzien zijn van een moderne, stijlvolle zwarte greep. Door alle kamers van gelijkaardige maatkasten te voorzien, blijft de volledige woning in één lijn qua look en feel.

Een maatkast voor elke slaapkamer

DM-Line maakt al meer dan 25 jaar  slaapkamerkasten op maat. Van kamershoge maatkasten tot lage commodekasten. Alles wordt 100% op maat gemaakt op Belgische bodem. Zo krijg jij steeds een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen en geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap.

We zijn ervan overtuigd dat een slaapkamerkast betaalbaar en duurzaam moet zijn. Daarom zet DM-Line al jaren in op prijs-kwaliteit. We gebruiken enkel de beste materialen, vakkundig geplaatst door echte vakmannen. Want eens de slaapkamerkast op maat afgewerkt is, moet jij er nog jaren plezier aan beleven. Omdat we steevast kiezen voor een tijdloze finish, blijft de maatkast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Rust in de slaapkamer

Dankzij ons praktische maatwerk kan je elke ruimte van je thuis optimaal benutten. Ga jij ook voor moderne slaapkamerkasten op maat in je gastenkamers of slaapkamer? Of kies je liever voor een praktische kastenwand in de woonkamer? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woning biedt en brainstormen we over jouw visie en smaak. Zo krijg jij er een nieuwe eyecatcher en een zee aan opbergruimte bij. Droom je ook van een slaapkamerkast op maat in jouw woning? Kom dan gerust eens langs bij een showroom in je buurt of maak een afspraak via de website. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder!