Slaapkamerkast rondom bed

Een kleine slaapkamer vraagt om een slimme kamerindeling. Door de slaapkamerkast rondom het bed te bouwen, konden we heel wat ruimte besparen en toch extra opbergruimte creëren. Voor de indeling van deze slaapkamerkast maakten we gebruik van hangroedes en legplanken.

De draaideuren werden voorzien een moderne zwarte greep. Daarnaast werd de kast bovenaan afgewerkt met ingebouwde led-verlichting. Ideaal om ‘s avonds voor het slapengaan nog even rustig een boekje te lezen.

Voor elke slaapkamer een maatkast

De slaapkamer is de ruimte waar jij tot rust wil komen na een lange dag. Dat deze kamer dus rust moet uitstralen spreekt voor zich. Hoe je daarvoor zorgt? Door orde te scheppen in de slaapkamer. Daarom zijn we er bij DM-Line van overtuigd dat maatkasten in de slaapkamer een troef zijn. Met op maat gemaakte slaapkamerkasten kan je jouw ruimte slim indelen en elk hoekje omtoveren tot praktische opbergruimte. Of je nu een grote slaapkamer of een kleine slaapkamer hebt, onze interieuradviseurs helpen jou om  deze kamer om te toveren tot een oase van rust. Een goede nachtrust gegarandeerd!

Creatieve oplossingen op maat

Onze interieuradviseurs gaan steeds voor een ontwerp dat helemaal aansluit bij jouw ruimte en jouw opbergnoden. Daardoor is elke slaapkamerkast die DM-Line maakt een uniek stuk. Van de indeling van jouw slaapkamerkast tot de keuze van het type deuren en de kleuren en afwerkingen.  Onze interieuradviseurs overlopen samen met jou stap voor stap de mogelijke keuzes en geven je professioneel advies om jou in die keuzes te ondersteunen. Wist je trouwens dat je na plaatsing maar liefst 10 jaar garantie krijgt op jouw maatwerk? Wij zijn ervan overtuigd dat elke gerealiseerde maatkast kwalitatief en duurzaam is waardoor jij er nog jaren plezier aan zal beleven. Overtuigd? Spring dan zeker eens binnen in een showroom in jouw buurt of vraag online een offerte aan.