Slaapkamerkast op maat

Met een handige slaapkamerkast op maat creëerden we voor de bewoners van dit appartement voldoende opbergruimte voor al hun kleren.

De slaapkamerkast is voorzien van greeploze draaideuren, en is uitgevoerd in de DM20 Kasjmier decor. In de slaapkamerkast is ruimte voorzien voor zowel legplanken, hangroedes als lades. Er werd gekozen voor een interieur met stijlvolle zwarte accenten: zwarte garderobestangen, deluxe lades in terrazwart en zwarte tip-ons.

Om rust en eenheid in de slaapkamer te bewaren, werden aansluitend twee zwevende nachtkastjes met lade voorzien in hetzelfde materiaal als de slaapkamerkast op maat.

Een maatkast in de slaapkamer

Rust is een absolute must in de slaapkamer. Gelukkig kunnen maatkasten je hierbij helpen. Net daarom specialiseert DM-Line zich al meer dan 25 jaar in slaapkamerkasten op maat tegen een betaalbare prijs. Zo hoeft investeren in een maatkast voor de slaapkamer maar één keer. Want maatwerk is duurzaam. Eens de slaapkamerkast of dressing in jouw woning geplaatst is, beleef jij er nog jarenlang plezier aan. Die belofte geven we je zwart op wit, samen met 10 jaar garantie op het eindresultaat!

Creatieve oplossingen op maat

Onze interieuradviseurs streven steeds naar een ontwerp dat helemaal aanleunt bij jouw opbergnoden. Daardoor is elke slaapkamerkast die DM-Line realiseert een uniek stuk. Van de keuze van het type deuren, de kleuren, de afwerkingen,… tot de indeling van de maatkast.  Onze interieuradviseurs overlopen samen met jou stap voor stap de opties en geven je professioneel advies om jou in je keuzes te ondersteunen. Benieuwd naar hoe jij meer rust in je slaapkamer kan brengen met een praktische slaapkamerkast op maat? Spring dan zeker eens binnen in een showroom in jouw buurt of vraag online een offerte aan.