Slaapkamerkast onder schuin dak

In deze slaapkamer plaatsten we een moderne slaapkamerkast onder een schuin dak. De maatkast werd over de hele breedte afgeschuind om zo optimaal gebruik te maken van de beschikbare opbergruimte.

Er werd gekozen voor witte draaideuren met push-to-open systeem om de ruimte een heldere en open indruk te geven. De witte kleur sluit mooi aan bij de witte muren en creëert zo een uniforme indruk.

In de slaapkamerkast werden zowel legplanken als lades en hangroedes voorzien. Zo krijgt de volledige garderobe van de eigenaars een eigen plekje.

Maatkast onder schuin dak

De ruimte onder een schuin dak wordt nog te vaak gezien als verloren ruimte. Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Bij DM-Line helpen we jou graag om ook deze ruimte om te toveren tot ideale opbergruimte zodat jij geen kopzorgen hoeft te hebben over de inrichting van jouw zolderkamers. Kies voor een slaapkamerkast onder de afschuining van het dak en combineer het praktische met het esthetische. Voor elk interieur en elke afschuining weten onze interieuradviseurs een geschikte, praktische oplossing te vinden.

Uniek ontwerp

Onze interieuradviseurs stellen steeds een ontwerp voor dat helemaal aansluit bij jouw ruimte en jouw opbergnoden. Daardoor is elk ontwerp uniek bij DM-Line. Van de indeling van jouw maatkast tot de keuze van het type deuren en de kleuren en afwerkingen.  Onze interieuradviseurs overlopen samen met jou stap voor stap de mogelijke keuzes en geven je professioneel advies om jou in die keuzes te ondersteunen. Wist je trouwens dat je na plaatsing maar liefst 10 jaar garantie krijgt op ons maatwerk? Wij zijn ervan overtuigd dat elke realisatie duurzaam en kwalitatief is waardoor jij er nog jaren plezier aan zal beleven. Overtuigd? Spring dan zeker eens binnen in een showroom in jouw buurt of vraag online een offerte aan.