Slaapkamerkast met schuifdeuren in lakglas

In dit modern appartement plaatsten we deze slaapkamerkast. Het lakglas in de schuifdeuren geeft door de weerspiegeling een verruimend effect aan de slaapkamer. De bewoners kozen voor een strakke kastenwand met een indeling die tot in de puntjes afgestemd werd op de garderobe van het jonge koppel.
De moderne schuifdeuren zorgen ervoor dat er geen plaats verloren gaat bij het openen van de deuren.

Schuifdeuren als troef

Een schuifdeur bieden veel mogelijkheden. Zo kan je schuifdeuren inzetten als scheidingswand om jouw kamer te verdelen in twee ruimtes. Het laat je toe om de schuifdeuren op elk gewenst moment open te trekken en je ruimte- en lichtgevoel te optimaliseren. Maar daarnaast zijn schuifdeuren ook het ideale alternatief voor gewone draaideuren. Zeker in woningen met relatief weinig ruimte is dit een geschikte oplossing voor jouw maatkasten. Want een schuifdeur neemt geen extra ruimte in beslag bij het openen van de kast. Praktisch én esthetisch dus!

Modern lakglas

Wie kiest voor een schuifdeur, krijgt een waaier aan mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor schuifdeuren in plaatmateriaal of schuifdeuren in glas. En ook de greep is volledig naar keuze. Hou je van de moderne look van glazen schuifdeuren? Weet dan dat je bij een dressing of slaapkamerkast ook kan kiezen voor lakglas. Hierdoor heb je geen inkijk in jouw kast op maat. Zo berg je dus steeds al jouw kleren uit het zicht op en houd je jouw slaapkamer rustgevend en ordelijk. Droom je al van jouw eigen slaapkamerkast met schuifdeuren in lakglas? Maak een afspraak of kom langs in één van onze showrooms!