Slaapkamerkast met open vakjes

Voor een woning in Bornem ontworp onze interieurexpert deze slaapkamerkast met open vakjes. De kasten werd afgewerkt in een bruingrijze effen kleur, die gemakkelijk combineerbaar is met andere interieurelementen. De lades en draaideuren werden telkens voorzien van push-to-open systeem.

Bij de ene kast zorgen enkele open vakken voor een persoonlijke ‘touch’; hier is plaats om foto’s, kaarsjes en accessoires uit te stallen en zo extra sfeer te geven. In de andere maatkast wouden de bewoners een tv integreren. Alle kabels werden ook netjes ingebouwd en zitten verborgen.

Op maat gemaakte slaapkamerkasten

Droom je van een slaapkamerkast die voldoet aan jouw behoeften én afgestemd is op jouw woning? DM-Line laat die droom in vervulling gaan. Al meer dan 25 jaar is het onze passie om maatkasten te maken op maat van iedere ruimte. Van ontwerp tot plaatsing en van opmeting tot afwerking. Ons werk is pas geslaagd als jouw slaapkamerkast tot in de puntjes afgewerkt is. Daarna hoef jij nog maar een ding te doen: genieten van ons vakmanschap.

Kiezen voor DM-Line

Een slaapkamerkast moet mooi blijven én lang meegaan als je erin investeert. DM-Line zet om die reden alles op alles om altijd te werken met de beste materialen, zoals duurzaam plaatmateriaal. Want jouw maatkast verdient alleen het beste. Door de vele materialen en afwerkingsmogelijkheden laat je jouw maatkast geheel overeenstemmen met jouw voorkeuren. Om ervoor te zorgen dat jouw slaapkamerkast doorheen de jaren ook stijlvol blijft, gaat onze voorkeur uit naar tijdloze materialen. Zo geniet jij nog lang van onze kwaliteit.

Bij een kast op maat hoort een offerte op maat. Nadat jij ons jouw wensen hebt uit de doeken gedaan, maken wij een prijsbepaling op. Maak hiervoor een afspraak via onze website of bezoek één van onze showrooms. Onze interieurarchitecten ontvangen je met open armen om jouw ultieme slaapkamerkast te realiseren.