Slaapkamerkast met moderne draaideuren

In deze moderne nieuwbouwwoning plaatsten we een moderne slaapkamerkast. De bewoners hielden van contrastkleuren maar wilden een strakke kastenwand. Onze interieuradviseur stelde daarom voor om de kasten af te werken met witte draaideuren, allen voorzien van een moderne mat zwarte handgreep.

De kastindeling werd volledig aangepast aan de garderobe van het koppel. Zo zorgen garderobeliften ervoor dat de hoogte ten volle benut wordt en bieden de lades voldoende ruimte om ondergoed, juwelen en allerhande accessoires overzichtelijk op te bergen.

Een betrouwbare partner voor je maatwerk

Al meer dan 25 jaar specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat. En dat doen we vol overtuiging met passie en liefde voor het vak. Van een slaapkamerkast tot stijlvolle boekenkasten en praktische bureaukasten. DM-Line maakt op maat gemaakte kasten die jou een zee aan opbergruimte geven. Daarbij schenkt ons team aandacht aan creativiteit en duurzaamheid. Zo krijg jij een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. En kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap.

DM-Line maakt maatkasten die helemaal opgaan in jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen onder een schuin dak? Heb je een specifieke indeling voor ogen? Geen enkel probleem voor onze interieuradviseurs. Het resultaat is steeds een unieke, kwaliteitsvolle en duurzame realisatie.

Jouw interieurdromen waarmaken

Kan je niet wachten om zelf een slaapkamerkast samen te stellen? Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde showroom of vraag een offerte aan via de site. Onze interieuradviseurs helpen je graag bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!