Slaapkamerkast met matte glazen schuifdeuren

In deze slaapkamer plaatsten we een moderne maatkast met matte glazen schuifdeuren. De schuifdeuren in mat glas werkten we af met gekleefde aluminium grepen voor extra gebruiksgemak. De kast zelf werd gemaakt uit een lichthouten structuur wat mooi combineert met de glazen schuifdeuren. Voor de indeling werd er gekozen voor een combinatie van legvlakken en lades met verschillende hoogtes. Zo krijgen alle spullen makkelijk hun eigen plekje.

Schuifdeuren voor elke ruimte

Schuifdeuren bieden veel mogelijkheden. Zo kan je een schuifdeur gebruiken als scheidingswand om een deel van de ruimte te verdelen in twee ruimtes. Het laat je toe om de schuifdeuren op elk gewenst moment open te trekken en je ruimte- en lichtgevoel te optimaliseren. Maar daarnaast zijn schuifdeuren ook het ideale alternatief voor gewone draaideuren. Zeker in woningen met relatief weinig ruimte is dit een geschikte oplossing. Want een schuifdeur neemt geen extra ruimte in beslag bij het openen van jouw maatkast. Praktisch én esthetisch dus!

Afwerking naar keuze

Wie kiest voor een schuifdeur, krijgt een waaier aan mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor schuifdeuren in plaatmateriaal of schuifdeuren in glas. En ook de greep is volledig naar keuze. Hou je van de look en feel van glazen schuifdeuren? Weet dan dat je bij een dressing of slaapkamerkast te werk kan gaan met donkerdere of matte glazen. Hierdoor heb je minder inkijk in jouw kast op maat. Zo berg je dus steeds al jouw kleren uit het zicht op en houd je jouw slaapkamer rustgevend en ordelijk. Droom je al van jouw eigen slaapkamerkast met matte glazen schuifdeuren? Maak een afspraak of kom langs in één van onze showrooms!